Winkwink udvider med MagentoXpertens abonnementsmodul

22007329_2042924485935911_2418343572931792826_n

01 nov Winkwink udvider med MagentoXpertens abonnementsmodul

Et stort velkommen i familien skal der lyde til L’AMOURBOX!

L’AMOURBOX er chefen for det hele, Kristoffer Hjerrilds, nye hjertebarn. Det er en konsekvens af, at han tilbage i 2015 blev bidt af konceptet med at sælge på abonnement. Dengang begrænsede han sig til, sammen med resten af MagentoXperten, blot at facilitere andres behov for at sælge på abonnement. Det gjorde de gennem udviklingen af abonnementsmodulet til Magento. Siden da har abonnementsmodulet været grobund for virksomheder der sælger alt fra hygiejneprodukter til dyrefodder.

I 2016 blev fascinationen styrket og i 2017 blev det besluttet at han selv ville extprøve kræfter med det. I og med, at MagentoXpertens søstervirksomhed, Winkwink, sælger romantisk legetøj og lingeri, gjorde det beslutningen om hvad der skulle sælges rimeligt nem. Faktisk er det ikke noget der er blevet gjort tidligere, i hvert fald ikke i Europa.

Vil du vide mere om salg på abonnement? Tryk på linket og find vores e-bog om succes på månedlig basis

L’AMOURBOX er på backenden en temmelig standard Magentoshop hvor der kun er 1 produkt tilgængeligt: L’AMOURBOX . Det har været ønsket at der, ligesom ved andre koncepter af samme typer, kun skulle være en mulighed, for at gøre det nemt og overskueligt for kunden. Der vil så være mulighed for at kunne vælge størrelse på nogen af produkterne efterfølgende – for at kunderne kan få det der passer dem i størrelsen.
L’AMOURBOX er designet af vores dygtige designer, Catalina og har romantikken i fokus.

SEO & L’AMOURBOXFishpiglogo

Af SEO grunde – og fordi vi elsker blogs, har vi valgt at der senere skal installeres et plugin der gør det muligt at lave en blog på siden. Det er et plugin der også bliver brugt på Winkwink. Det hedder FishPig og er generelt ret nemt at  have med at gøre. WordPress bloggen ligger sig inde i Magento og kopierer designet fra Magento, så det er ikke nødvendigt, at lave to forskellige designs. Det er vores erfaring fra Winkwink og mange andre steder hvor vi har installeret det, at det hver gang fungerer ret godt.

Håbet er, at når bloggen kommer op at køre kan vi fortælle læsernes om eksempelvis nye leverandører, om de tanker der går igennem hovedet på Team Lamourbox. Ligeledes er det også tanken at der vil være forskellige indlæg hvor fokus ligger på de par der har tilmeldt sig – det kan være inspiration til brug af indholdet mv. Ydermere er håbet, at der på sigt også vil være gæsteindlæg fra sexologer og deslige.

Hvis du er interesseret i en begynder-guide til SEO kan du læse lidt om det i vores blogpost: 3 SEO tips for begyndere

Hvad er L’AMOURBOX?21730937_10155537243611145_9018931578360597047_n

L’Amourbox er et nyt boxkoncept på det danske marked. Det er i al beskedenhed, ganske innovativt og eksisterer så vidt vi ved ikke andre steder i Europa endnu.

Det er, som navnet antyder en kærlighedsbox der bliver sendt ud med fast mellemrum på 2 måneder og som indeholder forskellige legesager til voksne par der ønsker lidt krydderi på tilværelsen i soveværelset.

Hver udgave af L’AMOURBOX har unikt tema der sikrer fornyelse fra gang til gang.

Lyder det interessant kan du med fordel tjekke www.Lamourbox.dk ud – Den fulde side åbner d. 6. November.

 

 

 

Administrator
kontakt@magentoxperten.dk
Ingen kommentarer

Skriv en kommentar