Om Magento

Derfor skal du vælge Magento

Magento udgør 29,8 % af alle shops

Ecommerce systemet Magento har eksisteret siden 2008 og er i dag et af verdens mest benyttede Open Source systemer til E-handel. Magento anvendes af flere tusinde kendte virksomheder både i ind- og udland, da Magento anses som et af de bedste systemer til at drive ecommerce løsninger (hvis ikke det bedste) i verden. Blandt de 30 mest populære e-commerce systemer udgør Magento hele 29,8 %.

 

Systemets popularitet skyldes til dels at Magento er et Open Source systemet, som gør at I som virksomhed har fuldt ejerskab over jeres løsning og ikke vil opleve begrænsninger og månedlige betalinger, som ses hos mange andre systemer og ecommerce udbydere. Dertil kan det nævnes at flere tusinde udviklere over hele verden udvikler moduler til Magento, som gør at man ofte kan finde moduler som netop opfylder de krav og specifikke ønsker som I søger.

magento webshop

Flere versioner, ét robust ecommerce system

Magento er tilgængelig i to udgaver, nemlig Magento Enterprise Edition (EE) og Magento Community Edition (CE). Hos MagentoXperten forhandler vi primært Magento CE, da EE er den betalte udgave af Magentos ecommerce system. Helt grundlæggende kan de to systemer det samme, men selvfølgelig er der nogle flere funktionaliteter at finde i den betalte version, som man ikke finder i Standard Magento CE. Disse funktionaliteter kan man dog anskaffe sig hvis man har CE, pga. de mange tilgængelige moduler, integrationer og extensions som Magento fællesskabet løbende udvikler – for at forbedre den eksisterende platform. Hos MagentoXperten er vi af samme grund meget glade for at arbejde med Magento Community Edition.

 

Herudover, er der mange forskellige versioner af Magento. Som sagt bliver der hele tiden udgivet nye funktionaliteter til Magento. I Danmark kører langt de fleste Magento ecommerce platforme fortsat med en Magento 1.x installation, dét selvom den nyere Magento 2.x har været på markedet længe. Grunden til dette skyldes at vi I Danmark, indtil fornylig, ikke har haft de grundlæggende moduler, såsom betalingsgateway til Dankort betaling, levering med PostNord m.fl. som er kompatible med Magento 2.x til rådighed.

 

Det er vores forventning, at vi I Danmark snart vil se flere Magento 2.x installationer, i takt med at vitale ecommerce moduler bliver kompatible med den seneste version af Magento. Hos MagentoXperten udvikler vi gerne Magento 2 webshops, men indtil videre skal man som webshopejer fortsat indstille sig på primært at bruge internationale moduler til eksempelvis betalingsgateway m.fl. Af samme grund anbefaler vi Magento 2.x til virksomheder, som fra første færd ønsker at ramme det globale marked.

 

Er ambitionerne på plads er Magento 2 den rette vej. Hos Magentoxperten anbefaler vi nye Magento webshops at bliver udviklet i Magento 2, da Magento 1 ikke længere bliver supporteret efter 2018, men foretrækker du en mere budgetvenlig magento webshop vil vi gerne opsætte og sikre en Magento 1 platform til din forretning.

 

Magento er et fremragende ecommerce system, hvis styrke ligger i sin skalerbarhed. Man kan med andre ord bevæge sig fra ambitiøs startup til den næste Nike platform på samme Magento installation.

Vi er kun et opkald væk. Ring nu på 60 55 95 70 / 50 50 52 60

Derfor skal du vælge Magento

SKALERBART – FRA STARUP TIL NIKE

skalerbart

En af Magentos største styrker er muligheden for at vækste fra den lille startup til millionvirksomheden. Fx benytter Nike og Ford alle Magento til deres webshopløsninger, da Magento både kan håndtere simple og avancerede ecommerce løsninger.

100% EJERSKAB – INGEN MÅNEDLIGE BETALINGER

open-source

Med Magento har du fuld adgang til din webshop løsning og det koster ikke noget at benytte Magento CE. Det betyder at du som indehaver af en Magento webshop, frit kan flytte løsningen med over til nye samarbejdspartnere. Det giver en enorm fleksibilitet, der adskiller sig fra betalte løsninger, hvor man er “låst” hos én udbyder.

FLERE TUSINDE MAGENTO EXTENSIONS

extensions

Der findes både gratis og betalte extensions og de gør alle Magento bedre på forskellig vis. Det kan fx være automatisering, hastighed og brugervenlighed. Dette gør udviklingen af shoppen billigere og mere sikker, da det er gennemtestet af udviklere fra hele verden.

TOTAL FRIHED – ALSIDIGT ECOMMERCE SYSTEM

fuld-integration

Magento er fuld integrerbar med andre systemer, og vi har bl.a. udviklet moduler til PostDanmark, GLS, e-conomic, ePay, Dinero samt abonnementsmodul og leverandørkataloger. En integration til Magento automatiserer jeres arbejdsgange, så I slipper for at gøre ting to gange.

UDVALGTE REFERENCER

MØD TEAMET

Vi er et ungt internationalt team, der konstant udfordre os selv og følger de nyeste trends indenfor e-handel.

bunde-Gendannet copy
Vi er kun et opkald væk. Ring nu på 60 55 95 70 / 50 50 52 60