Magento kurser

Magento Webshop Kursus

Kursus i Magento Webshop

Søger du hjælp til din webshop og evt. Magento kurser? Så kontakt Magentoxperten for et uforpligtende kursustilbud til dig og din magento webshop.

 

Hvad end du er helt ny i webshop verdenen, eller du er vant til at arbejde med CMS-systemer og nu vil med på Magento-vognen, så anbefaler vi dig at danne dig et indledende overblik over Magentos mange funktionaliteter, inden du åbner din nye butik. Så vil du få den bedst mulige start på din online forretning.

MAGENTO KURSER

Hos Magentoxperten udbyder vi forskellige kurser i Magento, så du kan få de helt rette værktøjer til at nå videre med din Magento-shop. Om du så er helt ny eller allerede har erfaring med Magento og har brug for nye værktøjer til at øge salget på din webshop, så vil et Magento kursus hjælpe dig videre.

 

Kontakt Magentoxperten for et uforpligtende kursustilbud i dag!

 

Vi har 2 typer Magento dagskurser hos Magentoxperten, som begge er en kombination af tavleundervisning og øvelser med egne webshops og cases.

 

Vores ene model er Magento kursus for hold. For at vi kan give tilstrækkelig tid til spørgsmål og hjælp undervejs har vi lavet holdene til 4 deltagere.

 

Som afslutning på kurset vil kursisterne gennemgå en kort prøve og modtage et bevis for deltagelse. Du får den officielle Magento Community Edition vejledning, samt Magentoxpertens praktiske miniguide med hjem, så du kan anvende dine nye kundskaber også efter kurset på egen hånd.

 

Vores anden kursus model, er også den mest populære, involvere et intensivt dagskursus som er skræddersyet til dig og dine ønsker. Særlig velegnet til nye og eksisterende webshop administratorer, som ønsker at få en gennemgribende forståelse for deres e-commerce platform. I vil have vores absolutte fokus og inden kurset vil vi give jer en række spørgsmål, som vi vil bruge på at strikke et skræddersyet Magento kursus sammen til dig.

 

På Kurset vil der være mulighed for at foretage konfigurationer af jeres eksisterende webshop og Magentoxperten vil komme med forslag til forbedringer som kan gavne salg og konverteringer.

 

For begge kursustyper gælder undervisning af enten vores Account- & Project manager Mikkel Guldmann eller Magento ekspert Kristoffer Hjerrild.

magento kursus
webshop kursus
Vi er kun et opkald væk. Ring nu på 60 55 95 70 / 50 50 52 60

MAGENTO KURSUS – HOLD

Adgangskrav: Du har lige fået en ny Magento webshop eller overvejer at få en.

Varighed: 7 timer, 9-16

 

Når du første gang åbner op for Magento, vil du blive mødt af en masse nye indtryk og vil sandsynligvis have tusind spørgsmål om, hvad de forskellige menupunkter gør, og hvor du skal starte og slutte. Derfor har vi lavet dette kursus som det perfekte begynder kursus.

På kurset vil du komme igennem følgende:

 • Magento som helhed
 • Teknisk intro
 • Infosider, produkter og kategorier
 • Produktegenskaber og filtrering
 • Administration og ordrehåndtering
 • Sprog og valuta
 • E-mail skabeloner og nyhedsbreve
 • Administrative moduler og integrationer

MAGENTO KURSUS – PERSONLIGT

Adgangskrav: Du er ny eller eksisterende webshop

Varighed: 7 timer, 9-16

 

Driver du allerede en webshop, og vil du gerne gøre tingene smartere for at booste salget, så er vores personlige Magento kursus det rigtige valg for dig. Når du møder op, går vi ud fra, du allerede kender en smule til Magento og har prøvet at bruge systemet. Inden kurset vil vi spørge ind til dine specifikke ønsker og hvad du gerne vil have ud af kurset også vil vi tilpasse kursus materialet herefter. Der er afsat tid til arbejde på din eksisterende webshop, hvor Magentoxperten kan konsultere, samt rådgive om tiltag der kan øge salg og konvertering.

På Magento kurset vil du bl.a. komme igennem følgende:

 • Webshop analyse
 • SEO
 • Promotion/marketing
 • Salgsfremmende moduler og integrationer
 • Spørgsmål og vejledning

UDVALGTE REFERENCER

MØD TEAMET

Vi er et ungt internationalt team, der konstant udfordre os selv og følger de nyeste trends indenfor e-handel.

bunde-Gendannet copy
Vi er kun et opkald væk. Ring nu på 60 55 95 70 / 50 50 52 60