Winkwink

Winkwink får udviklet international omnichannel univers

International Omnichannel Univers

Med en fælles ambition om at blive en Skandinaviens tunge spillere indenfor lingeri og eksklusivt sexlegetøj udviklede Magentoxperten i tæt samarbejde med Winkwink en ny international omnichannel platform. Målet er at skabe mersalg og give kunder over hele Skandinavien den ultimative brugeroplevelse, når de besøger Winkwink’s univers.

wwlogo
mockup-main

Om Winkwink

 Winkwink.dk blev stiftet i efteråret 2013 og Magentoxperten har været med hele vejen. Winkwink sælger eksklusivt sexlegetøj og lingeri og har i dag mere end 4000 varenummer, mere end 50.000 kunder og findes i dag også i Sverige.

En fornøjelse at samarbejde med Magentoxperten

Magentoxperten har under hele samarbejdet ageret som stærk samarbejdspartner uanset om det har været webudvikling, design eller marketing. Vi har især været tilfredse med den rådgivning vi har fået. Den har været ærlig og altid skarp. Vi ser frem til mange gode år med Magentoxperten ved vores side.
Jeanne Salé, Ecommerce Manager

wink-table

Vil du vide mere?

Magentoxperten har samarbejdet med mere end 700+ virksomheder og er i dag en af Danmarks førende webbureuaer med mere end 6 års erfaring med Magento.

 

Hvis du ønsker at vide mere om Kundecases er du velkommen til at kontakte os eller se mere herunder om kunden.

Vi er kun et opkald væk. Ring nu på 60 55 95 70 / 50 50 52 60