lukasblog

08 jan Velkommen til vores nye praktikant – Lukas Jankauskas

Tirsdag d. 6. Januar bød vi – på MagentoXperten – velkommen til vores nye praktikant Lukas, som har en bachelor indenfor Web Development. Derfor har vi i de næste 2 måneder fornøjelsen af at arbejde sammen og vil i den anledning, i fælleskab med vores programøre og projektkonsulenter, arbejde videre med udvikling af flere Magento webshops. Han vil i første omgang beskæftige sig med både med frontend og backend arbejde, hvor kodesproget både vil være PHP og CSS, hvor vi senere hen har planer om at arbejde med både design, udvikling af enkle samt mere avanceret moduler og funktioner.

Grundet den stigende efterspørgsel hos MagentoXperten, er vi generelt rigtig glade for at kunne tilføje endnu mand på holdet og ser frem til at den positive udvikling fortsætter i 2015. Det lader derfor til, at det bliver et år, hvor der i den grad sker rigtig mange ting, både i forhold til udvidelse af medarbejderstaben, men lige såvel i forhold til at være godt udrustet til at følge interessen for webshops. Det er noget som vi glæder os helt vildt til at fortsætte med, blandt andet i samarbejde med Lukas.

Hvis du, eller en anden du kender, mangler en spændende, udfordrende og lærerig praktikstilling, så er du altid velkommen til at kontakte os nærmere for at høre mere. Ellers kan du følge med på vores blog hvor alle praktikstillinger og jobopslag løbende bliver lagt online. Vi har tidligere søgt praktikanter indenfor multimediedesign, datalogi og markedsføringsøkonomer, men er også åbent for andre uddannelser hvor det giver mening for begge parter.

Kontakt Kristoffer Hjerrild på kh@magentoxperten.dk / 60 55 95 70.

Kristoffer Hjerrild
kontakt@kristoffer-hjerrild.dk

Kristoffer er CEO og har ansvaret for Magentoxperten.dk's operative udvikling.

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar