Vangard

B2B og B2C platform til hele Europa

Vangard havde en ambition om at bygge en platform til både deres b2b og b2c kunder. Derfor valgte man Magento som system efter anbefalinger fra Magentoxperten. Slutresultatet blev en avanceret platform med fuldintegration til Navision og fuld automatisk ordrebehandling. I dag er Magentoxperten fortsat en del af Vangards udviklingsteam.

vangard1
slide

Om Vangard

Vangàrd Sportswear blev etablet i 1948 med en produktion af dameundertøj af Anders Vang Nielsen. Siden da har Vangàrd Sportswear fulgt udviklingen og har i dag en produktion, som er koncentreret på teknisk undertøj, cykeltøj og løbetøj. I dag har virksomheden kunder rundt i hele Europa og 60% af virksomhedens produkter går til eksport i hele Europa.

Resultat

I dag har Vangard en kombineret b2b og b2c platform på en og samme Magento backend. Med en klar differentiering af kundegrupper kan Vangard opretholde et højt serviceniveau til deres SBUs.

Med deres Navision integration har Vangard mulighed for at styre deres produkter, priser og kategorier m.fl. i Magento fra Navision. Deres ordre, oprettet i Magento, sendes via XML til Navision – hvorefter Vangard kan holde styr på deres ordre fra Magento i et velkendt system.

12-9-ipad-pro-mockup-vol-vangard

Vil du vide mere?

Magentoxperten har samarbejdet med mere end 700+ virksomheder og er i dag en af Danmarks førende webbureuaer med mere end 6 års erfaring med Magento.

 

Hvis du ønsker at vide mere om Kundecases er du velkommen til at kontakte os eller se mere herunder om kunden.

Vi er kun et opkald væk. Ring nu på 60 55 95 70 / 50 50 52 60