Ucs3d

Avanceret software integration

Magentoxperten fik til opgave at lave en Avanceret API integration mellem UCS3D’s licens software og Magento. Via et tæt samarbejde mellem begge parter lykkedes det at udvikle en unik og velfungerende integration og webshop, så man i dag kan købe og blive forbundet til UCS3D’s nyeste arkitekt software direkte via deres webshop.

ucs3d_wings_2016-small
ucs3d-all-of-the-devices-size

Om UCS3D

UCS3D udbyder 3D arkitektur software til professionelle og uddannelsesinstitutioner. I mere end 8 år har UCS3D givet interaktive 3D og VR-løsninger, der skal forbedre det byggede miljø for alle. Med en baggrund i gaming industrien og Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur Design, er UCS3D specialister indenfor deres område.

Kompetent og professionelt udviklerteam

Vi indgik et samarbejde med Magentoxperten da vi havde svært ved at finde et bureau som kunne udvikle vores relativt komplekse system og efter dialog med Magentoxperten’s udviklerteam var vi sikre på det var det rigtige valg og resultatet levede 100% op til vores forventninger og ser frem til et langt og sundt samarbejde.

Jacob, Ecommerce Manager

ipad-ucs3d-down-size

Vil du vide mere?

Magentoxperten har samarbejdet med mere end 700+ virksomheder og er i dag en af Danmarks førende webbureuaer med mere end 6 års erfaring med Magento.

 

Hvis du ønsker at vide mere om Kundecases er du velkommen til at kontakte os eller se mere herunder om kunden.

Vi er kun et opkald væk. Ring nu på 60 55 95 70 / 50 50 52 60