Strøm

Problemstilling

StromStore.dk manglede kompetencerne til, at øge brugervenligheden på deres side, for både kunder og administratorer. MagentoXperten har hertil udviklet moduler samt et flot design, som har taget stromstore til nye højder. Indenfor dansk mode og fashion, er stromstore blandt de mest brugervenlige shops, af sin størrelse, samt har en konverteringsrate over gennemsnit.

stroemgrey
stroem women fashion

Om StrømStore

StromStore.dk er en dynamisk og karakteristisk tøj-butik, hvor de med deres rå lokaler og moderne Magento-shop, både fysisk og digitalt tager dig igennem et univers, hvor ikke kun produktet er en prioritet, men atmosfæren, dynamikken og karakteristikken også spiller en nøglerolle.

Resultatet

Efter MagentoXperten har haft forbedret StromStore.dk, er det blevet muligt at føle den atmosfære, som har været målet med deres koncept. Det har været helt afgørende, at følelser har været mulige at fremkalde, når man besøger siden. Dette har været vigtigt at opnå, men uden det er på bekostning af konverteringen, som derimod er blevet øget med resultatet.

stroem-pc

Vil du vide mere?

Magentoxperten har samarbejdet med mere end 700+ virksomheder og er i dag en af Danmarks førende webbureuaer med mere end 6 års erfaring med Magento.

Hvis du ønsker at vide mere om Kundecases er du velkommen til at kontakte os eller se mere herunder om kunden.

Vi er kun et opkald væk. Ring nu på 60 55 95 70 / 50 50 52 60