Priss

Grænsehandel med 6 butikker

Målet om et brugervenligt omnichannel univers

Priss indgik et samarbejde med Magentoxperten da man har en ambition om at blive den største aktør indenfor online grænsehandel, hvor man nemt bestiller online og efterfølgende afhenter sine vare i en af de mange Priss butikker i grænselandet. Man ønskede en løsning som var et brugervenligt omnichannel univers for online grænsehandel og samtidig kom med en fuld integration til Viking økonomisystemet.

priss
priss-all-of-the-devices-size

Om Priss

Priss er den næststørste aktør i grænselandet med 6 grænsebutikker i skrivende stund. Priss har eksisteret siden 2012 og i butikkerne finder du alle grænsevarer lige fra øl, vin, vand og spiritus til slik og snacks samt kolonialvarer til grænsebillige priser. I dag udgør webshoppen også en stor del af salget

Super godt samarbejde med Magentoxperten

Vi har siden 2012 benyttet Magentoxperten.dk til vores webshop Priss.dk, Gpris.dk, der er en online grænsebutik med dagligvarer. Det har været en fornøjelse at samarbejde med dem, da de siden starten har været professionelle og gode til at komme med forslag, når vi har henvendt os med spørgsmål. Derudover har de stået for vores online markedsføring som bla. har bestået af Adwords, SEO, Facebook, Google+, Affliate mv. Magentoxperten.dk kan anbefales og vi ser frem til et tæt samarbejde mange år ud i fremtiden.

Web Manager, Priss, Allan Filbert

priss-allan
computer-priss-down-size

Vil du vide mere?

Magentoxperten har samarbejdet med mere end 700+ virksomheder og er i dag en af Danmarks førende webbureuaer med mere end 6 års erfaring med Magento.

 

Hvis du ønsker at vide mere om Kundecases er du velkommen til at kontakte os eller se mere herunder om kunden.

Vi er kun et opkald væk. Ring nu på 60 55 95 70 / 50 50 52 60