Podconsult

Leverandør til landets uddannelsesinstitutioner og private af undervisningsmatriale

Leverandør til landets uddannelsesinstitutioner og private

Podconsult.dk kontaktede Magentoxperten tilbage i 2014 da man havde et ønske om at bygge en bedre web portal som var mere brugervenlig for både kunder, men også til den daglige drift i forhold til behandling af ordre og integrationer. Magentoxperten har i den forbindelse udviklet flere moduler og integrationer, som har gjort webshoppen mere brugervenlig med fokus på konverteringsoptimering.

podconsult-logo-small
podconsult-all-of-the-devices-size

Om Podconsult

Podconsult har eksisteret siden 2007 og forhandler udstyr og programmer til at producere podcast, lyd og video samt produkter til It og Leg, Inklusion Online, PodConsult og RaspberryPod meget mere. I dag er Podconsult en af Danmarks største leverandører af denne type undervisningsmatriale til landets uddannelsesinstitutioner og private.

Godt samarbejde siden 2014

“Webshoppen PodConsultsbutik er min, jeg passer den i det daglige, men det er trygt at vide, at der er håndværkere som MagentoXperten at tage fat i, når “strømmen går”, “vandhanen drypper” eller bare når jeg har fået en god idé til ny vinduesudsmykning eller betalingsform. Nogle gange får jeg også ideer af Mikkel eller Kristoffer om ting, som de vil foreslå mig at få lavet eller ændret. Heldigvis har de den samme opfattelse af kundeservice og tilgængelighed, så vi finder altid en hurtig løsning uden stress.”

Karin Høgh, indehaver

computer-podconsult-up-size

Vil du vide mere?

Magentoxperten har samarbejdet med mere end 700+ virksomheder og er i dag en af Danmarks førende webbureuaer med mere end 6 års erfaring med Magento.

 

Hvis du ønsker at vide mere om Kundecases er du velkommen til at kontakte os eller se mere herunder om kunden.

Vi er kun et opkald væk. Ring nu på 60 55 95 70 / 50 50 52 60