webudviklingnew

19 maj Ny kompetence sektion på Magentoxperten.dk

Som en videreudvikling af Magentoxperten.dk har vi nu tilføjet en kompetence sektion hvor du kan læse om vores 4 primære arbejdsområder.

Webudvikling

Vores spidskompentence er webudvikling og vi har nu i mere end 5 år arbejdet med programmering af danske webshops som har brug for hjælp til mindre småopgaver til store komplette løsninger.

Da vi gik i gang med de første webshop løsninger var vores viden begrænset da Magento var helt nyt tilbage i 2009-2010, men vi har fulgt udviklingen siden da og kender i dag alle hjørner af Magento som gør at vi i dag har det stærkeste team i Danmark til at forstå og udvikle Magento løsninger.

Design

Vi har altid arbejdet med design, men de sidste 2 år har vi haft egne designere, som har været ansvarlige for udviklingen af visuelle identiteter og anden grafisk materiale. Vi arbejder i dag med en god blanding af skabeloner som tilpasses og designes som bygges fra bunden i sammenspil med kunden.

Marketing

Da flere i Magentoxperten driver webshops har vi stort kendskab til marketing og har en bred viden om eksempelvis SEO og Adwords. Det gør at vi i dag er i tæt samarbejde med flere af vores kunders marketingsafdeling, hvor vi rådgiver og/eller yder services med kort ROI.

Strategi

Langsigtet planer og overvejelser omkring identitet og udvikling af koncepter er en ny ydelse vi er begyndt med i 2015 da vi har oplevet en interesse for mere rådgivning og udvikling af digital strategi.

Læs hele vores kompetence sektion

Kristoffer Hjerrild
kontakt@kristoffer-hjerrild.dk

Kristoffer er CEO og har ansvaret for Magentoxperten.dk's operative udvikling.

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar