Mobiloptimering – Responsivt design

Optimering til mobil, tablet og desktop

Mobiloptimering af webshop

Flere og flere mennesker benytter i dag deres mobiltelefoner og tablets til at gå på nettet. Af samme grund er det blevet alt afgørende for webshops at være optimerede til mobil og tablet. Mobiloptimering sikre at din hjemmeside eller magento webshop fungerer godt uanset hvilken type enhed der benyttes til at tilgå sitet.

 

Der er ingen garantier for at din hjemmeside virker ens på alle enheder. Du kan teste om din webshop tilpasser sig mobil og tablet ved at gøre din browser mindre. Såfremt indholdet ændre sig til at passe den nye størrelse, er din webshop responsiv. Hvis ikke skal du få mobiloptimeret din webshop, gerne med et responsivt design.

 

Sådan kan du teste mobilvenlighed

Der er mange måder hvorpå du kan vurdere din webshops evne til at være responsiv og mobilvenlig. Du kan benytte Googles værktøj, men en god indikator på hvorvidt din webshop eller hjemmeside er egnet til mindre skærme, gøres ved at minimere dit browser vindue. Prøv at trække i det og observer hvorvidt indholdet tilpasser sig i størrelsen. Såfremt du skal til at trække rundt, zoome eller på anden vis navigere rundt efter kerne elementer på sitet, er det nødvendigt at foretage mobiloptimering.

magento hastighedsoptimering
Vi er kun et opkald væk. Ring nu på 50 50 52 60

Responsivt webdesign

Hos Magentoxperten leverere vi responsive webdesign, som automatisk tilpasser sig den skærmtype og enhed der anvendes. Med et responsivt design er du sikker på at din webshop eller hjemmeside bliver tilpasset desktop computere, bærbare, tablets og smartphones. At have en mobilvenlige hjemmeside er ikke kun vigtigt for dine brugeres oplevelse af dit site, men er også et vigtigt redskab når søgemaskiner som Google ranker hjemmesider og webshops. En webshop med responsivt design vil ranke bedre samt være mere synlig i søgeresultaterne.

 

Hastighedsoptimering til mobil indgår i Magentoxpertens responsive webdesigns. Vores fokus på kvalitetskodning sikrer høj brugervenlighed, funktionalitet og browser oplevelse. I vores arbejde med optimering til mobil og tablets inddrager vi Google AMP (Accelerated Mobile Pages). Dette sikre dig høj synlighed og brugertilfredshed. AMP er en standard for hvordan mobile hjemmesider og webshops kan kodes, således at disse har et nærmest identisk udtryk på tværs af diverse mobile platforme man måtte benytte sig af.

 

Du kan teste hvor hurtig din webshop vil være at benytte på mobil, tablet og desktop computer. Hastighedsanalyse og -optimering går hånd i hånd med brugeroplevelse og optimering til mobile platforme. Benyt Googles værktøj til at tjekke hvor du kan foretage forbedringer ift. din hastighed.

MØD TEAMET

Vi er et ungt internationalt team, der konstant udfordre os selv og følger de nyeste trends indenfor e-handel.

bgfooterteam
Vi er kun et opkald væk. Ring nu på 50 50 52 60