Maxipharma

Forbedret livskvalitet og sundhed

Problemstilling

Maxipharma.dk valgte Magentoxperten da de havde brug for en seriøs partner, til deres seriøse koncept. Målet med opgaven har været, at skabe en lægelig atmosfære, der frembringer det seriøse i deres koncept. Nemlig sundhed til folket. Dette var en udfordring vi med glæde ville være med til at løfte, til deres store tilfredshed. Der var mål omkring konvertering og brugeroplevelse, som i høj grad skulle gå hånd i hånd.

logo2
ginger-2523758_1920

Om MaxiPharma

Maxipharma.dk er en webshop der har til opgave at levere midler, der forbedrer livskvaliteten og sundheden for forbrugerne. Det sker ved leverance af midler, der har en meget høj kvalitet og en naturlig baggrund. Dette er højeste prioritet for virksomheden, at alt er sundt.

Resultatet

Maxipharma.dk er blevet en dominant indenfor naturlige midler. Deres høje konvertering, gode brugeroplevelse og høje serviceniveau har gjort, at de står iblandt top 3 i deres felt, hvilket er i hård konkurrence. Deres konvertering er ingenlunde på kompromis, brugeroplevelsen fænomenal og deres side blandt de største. Dét er et mål vi kan være stolte af.

alternative-906138_1920

Vil du vide mere?

Magentoxperten har samarbejdet med mere end 700+ virksomheder og er i dag en af Danmarks førende webbureuaer med mere end 6 års erfaring med Magento.

Hvis du ønsker at vide mere om Kundecases er du velkommen til at kontakte os eller se mere herunder om kunden.

Vi er kun et opkald væk. Ring nu på 60 55 95 70 / 50 50 52 60