MagentoXperten udvider igen i 2016

webshop udvikling Magentoxperten

19 jan MagentoXperten udvider igen i 2016

Med 2015 i bagspejlet som et super spændende år med masser af webshop udvikling og hele 4 nye, dejlige medarbejdere, slår vi dørene op til 2016 og større lokaler på Nørrebrogade. Meget heldigt var nabolejligheden tom, så vi ikke har så langt over til vores kolleger i WinkWink, og kontrakten blev underskrevet samtidig med, at vi kan byde 2 nye kolleger velkommen i bureauet.

Ja 2015 har faktisk været så god ved os, at vi har været nødt til at prioritere de opgaver, vi er allerbedst til, nemlig hardcore Magento udvikling med custom features og avancerede brugerfunktioner. En del af vores strategiudvikling har drejet sig om, hvordan vi giver vores kunder en endnu bedre oplevelse og et endnu bedre slutprodukt, og hvis I ikke allerede gør det i jeres egen forretning, så skulle I tage og spørge jeres nyeste medarbejdere. For “de gamle” medarbejdere i MagentoXperten er webshop udvikling blevet så indlejret på rygraden, at man nogle gange glemmer at spørge sig selv: “Kunne der være en anden løsning?”, og det er her, at de nye medarbejderes friske øjne er guld værd og løfter virksomhedens processer og kvalitet til nye højder.

Men udover friske, nye måder at arbejde på, og flere dedikerede medarbejdere, kan vi i 2016 også lukke op for noget helt nyt inden for webshop udvikling i Magento regi. Da vi i mange år har udviklet kundespecifikke Magento-udvidelser og i de sidste par år startet samarbejder med en række store spillere i e-commerce branchen, har vi taget springet og åbnet vores egen webshop med salg af moduler og extension til Magento på aMageMe.com. aMageMe.com bliver i den nye konstellation et søsterselskab til MagentoXperten under hovedvirksomheden MX Agency ApS.

Alt i alt ser vi frem til et rigtigt spændende år med nye udfordringer og udvikling. Har du erfaring med specifik Magento udvikling, vil vi meget gerne have en “uopfordret” ansøgning fra dig >>pr. mail<<. Se også vores opslåede stillinger i job-sektionen.

Kristoffer Hjerrild
kontakt@kristoffer-hjerrild.dk

Kristoffer er CEO og har ansvaret for Magentoxperten.dk's operative udvikling.

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar