Magentoxperten lancerer ny hjemmeside

blogmx

15 jan Magentoxperten lancerer ny hjemmeside

Fornyet fokus på gennemsigtighed

Hos Magentoxperten er vi nu gået i luften med en ny og forbedret version af magentoxperten.dk, som skal gøre os mere transparente ift. vores kompetencer, inden for magento udvikling og online markedsføring, vores forskellige services og priser, samt vores handelsbetingelser.

Som ny besøgende på Magentoxperten.dk vil du hurtigt og nemt kunne navigerer frem til den information du søger, samt tage kontakt til os hvis du måtte have spørgsmål til Magento eller ønsker et uforpligtende tilbud.

Du vil også have mulighed for at læse vores mange udvalgte kundecases, som kan give dig en inspiration til hvis du selv overvejer at starte forretning online, med en Magento webshop.

En kort status på året der gik

Året 2016 har været et år, hvor Magentoxperten har udviklet sig meget. Magentoxperten har haft vokseværk og mange talentfulde mennesker er blevet en integreret del af vores team.

Af samme grund har vi store forventninger til 2017, som vi tror og håber på bliver et rigtig godt år for vores Magento webbureau. Med et robost team af magento udviklere, online markedsføringsspecialister og praktikanter vil vi fortsat søge mod den gode løsning til konkurrencedygtige priser, hvor vi i tæt samarbejde med vores kunder kan udvikle stærke magento løsninger.

Det forgangne år har vist os, at der er en stigende tendens på markedet til at søge mod abonnementsbaserede services. Vi er meget glade for den efterspørgsel vi har oplevet og håber at vi også i 2017 kommer til at sælge mange abonnementsmoduler til Magento webshops.

Vores abonnementsmodul er ganske unikt og der er mange muligheder for yderligere tilpasning, såfremt man ønsker dette. Kontakt os endelig for et uforpligtende tilbud på vores epay abonnementsmodul.

Vi håber også at vi i 2017 kan tilbyde de længe efterspurgte Magento 2 løsninger, som kraftigt vil forbedre brugeroplevelsen med administration og brug af Magento. Vi glæder os til at komme i gang.

Hos Magentoxperten håber vi at I vil tage godt imod vores nye responsive hjemmeside – Tak for et dejligt 2016.

Administrator
kontakt@magentoxperten.dk
Ingen kommentarer

Skriv en kommentar