Magento webshop

Magentoxperten - Magento samarbejdspartner for ambitiøse virksomheder

Magento webshop

Søger du en professionel og kvalitetsbevidst Magento samarbejdspartner til din Magento Webshop, så er Magentoxperten det rette valg.

 

Hos Magentoxperten servicerer vi alle aspekter af Magento platformen. Dette gør sig gældende både for Magento 1 og Magento 2.

 

Vi tilbyder alt lig fra opsætning af Magento webshop til udvikling af komplekse integrationer og moduler.

 

Vores spidskompetence er brugerdefinerede løsninger, hvor vi tager udgangspunkt i din vision og idé, hvorefter vi i tæt samarbejde med dig gør det til virkelighed. Altid med fokus på høj ROI, holdbarhed og kvalitet.

magento webshop
magento hastighedsoptimering

Magento webshop udvikling

Vores arbejde med Magento webudvikling tager udgangspunkt i de seneste tendenser og vores udviklere gør en ære i at producerer kode, der ikke blot er funktionel, men som også lever op til kodestandarden for Magento.

 

Vores Magento udviklere er fysisk placeret i vores Webbureau i Aarhus og vi outsourcer kun arbejde i tilfælde, hvor vi ikke selv mener vi kan levere et tilfredsstillende serviceniveau. I de sjældne tilfælde hvor vi outsourcer, sker dette kun til langvarige samarbejdspartnere vi kender og stoler på.

 

Når du indgår et udviklingsforløb hos Magentoxperten er du garanteret høj kvalitet og engagement. Vi tager din kravspecifikation og forretning alvorligt, og vi foretager jævnligt kvalitetstjek af den kode vi producerer undervejs i et udviklingsforløb.

 

Du har en direkte kontaktperson til vores udviklere, som sørger for at dit projekt forløber gnidningsfrit, så du kan koncentrere dig om din forretning.

Vi er kun et opkald væk. Ring nu på 50 50 52 60

Responsiv Magento webshop

Hos Magentoxperten tager vi udgangspunkt i løsninger der er responsive. Vi optimerer til mobil, tablet og desktop på langt de fleste devices og browsere. Har du særlige ønsker til responsivt design eller mobiloptimering af Magento webshop, er vi kun et opkald væk.

 

Et responsivt webdesign er meget vigtig for online forretninger i dag. Det er efterhånden et must, uanset hvilke produkter/services der forhandles. I dag benytter 75% af alle smartphone ejere i Danmark deres mobil til at surfe på nettet (kilde).

 

Herudover, er Google og andre store søgemaskiner begyndt at vægte placeringer i deres søgeresultater ud fra bl.a. hvor velegnet en hjemmeside er at bruge fra mobil og tablets.

 

Kontakt os i dag for et skøn på hvad der skal til for at gøre din Magento webshop responsiv.

responsiv webshop
webdesign

Design af Magento webshop

Foruden kompetente Magento udviklere kan vi også tilbyde webdesign af højeste æstetiske kvalitet. Vores designere har øje for detaljen, konverteringsoptimering og responsivt design. Vi formår at bringe din forretnings brand og identitet frem til overfladen på den bedst mulige måde. Først på papir og siden på din Magento webshop eller anden online platform.

 

Vi gør brug af moderne webdesign principper, som vi konstant holder os opdaterede på. Du er dermed sikret et langtidsholdbart design, når Magentoxperten er din samarbejdspartner.

Certificerede Magento udviklere

Vi har Magento Certified Solution Specialists og har Magento Certified Developers (frontend og backend). Din webshop er derfor i kompetente hænder, uanset om du starter en ny forretning eller søger en ny samarbejdspartner til din Magento webshop.

 

Vores team af dedikerede medarbejdere og Magento Udviklere, holder sig opdaterede på hvad der rører sig inden for deres felt og har hver især et ekspertise område.

 

Hos Magentoxperten løfter vi i flok og hjælper hinanden med evt. udfordringer vi måtte stå overfor. Vi er af den overbevisning at flere hoveder tænker bedre end ét og denne filosofi bringer vi med os når vi står overfor komplekse udfordringer.

 

Vi er unikt positioneret til at løse enhver Magento relateret problematik. Uanset om der er tale om Magento 1 eller Magento 2. Vores team er rustet til at klare alle tænkelige system og integrations udfordringer din Magento webshop måtte have.

magento udviklere
Vi er kun et opkald væk. Ring nu på 50 50 52 60
magento webshop

Webshopejere

Vi er et webbureau som har udbredt erfaring i drift af egen webshops. Dette placerer os i en unik position, hvor vi kan yde kompetent Magento rådgivning til dig, om alle aspekter der er involveret i den daglige drift af en online forretning.

 

Magentoxperten er et Magento webbureau for webshopejere af webshopejere – vi ved med andre ord hvilke udfordringer man støder på undervejs i etableringen af en Magento Webshop, og hvordan man overkommer disse.

Magentoxperten som samarbejdspartner

Vi har et evigt fokus på at levere en komplet og gennemført Magento webshop løsning, som lever op til din kravspecifikation og ønsker.

 

Som leverandør af utallige Magento løsninger har vores team af Magento udviklere sammenlagt mere end 40 års erfaring med Magento. Dette gør os til ét af de mest kvalificerede Magento webbureau i landet.

 

Du har en direkte kontaktperson undervejs i dit udviklingsforløb, som også står til rådighed for spørgsmål og support til drift af din webshop efter endt forløb.

 

Herudover tilbyder vi gerne undervisning til administration af din nye Magento webshop.

 

Vi er med dig hele vejen og står til rådighed hvis der er noget der ikke fungerer. Har du købt et af vores mange Magento moduler, har du 6 måneders garanti som dækker support herunder bugfixing og mulighed for opdateringer.

magento udviklere
magento kursus

Tilfredse kunder

Vores primære fokus er at levere bundsolid kode, design og markedsføringsservices til glade og tilfredse kunder. Dette stiller nogle krav til måden vi arbejder på.

 

Hos Magentoxperten er du sikret en samarbejdspartner som er grundig, kvalitetsbevidst og som har din kravspecifikation i fokus.

 

Helt grundlæggende er vores princip at have slutbrugeren i centrum på alle vores løsninger, samtidig med at have fokus på at bevare en profitabel online forretning.

 

Læs mere end 20 forskellige udvalgte kundecases og udtalelser fra tilfredse kunder.

 

Skal vi også hjælpe dig?

Så ring til os på 50505260 for en uforpligtende snak om din online forretning.

MØD TEAMET

Vi er et ungt internationalt team, der konstant udfordre os selv og følger de nyeste trends indenfor e-handel.

bgfooterteam
Vi er kun et opkald væk. Ring nu på 50 50 52 60