Magento udvikler

Find din Magento udvikler hos Magentoxperten

MAGENTO UDVIKLERE – INTEGRATIONER, SUPPORT & BESTILLINGSARBEJDE

Find din Magento udvikler hos Magentoxperten. Vi er et fast sammentømret hold af specialister inden for e-handel og online marketing. Med lokaler i Aarhus og København dækker vi hele landet og vi kommer gerne på besøg til en uforpligtende snak.

 

Vores kompetencer spænder bredt, men vi er eksperter inden for Magento og udvikling af komplekse Magento integrationer og bestillingsarbejde.

 

Vores Magento udviklere mestrer PHP, Zend Framework, MySQL, XML, HTML, CSS, SASS, SVG, Bootstrap, JavaScript, JSON, jQuery, PrototypeJS og besidder alle et evigt nysgerrigt mindset for at videreudvikle deres kompetencer inden for udvikling af Magento-løsninger.

 

I vores udviklingshus har vi kompetencerne til at servicerer enhver Magento relateret udviklingsopgave, Frontend og Backend herunder også udvikling af moduler og integrationer til både Magento 1 og Magento 2.

magento udviklere

LØBENDE KVALITETSSIKRING

Hos Magentoxperten elsker vi at arbejde med kode og vores Magento udviklere går meget op i at levere en kodekvalitet som er langtidsholdbar og som lever op til de kvalitetskrav der stilles for moderne webudvikling.

 

Vi foretager løbende kvalitetskontrol af den kode vi producerer og udvikler primært lokalt på egne servere, for at sikre optimale udviklingsvilkår og det bedst mulige slutprodukt.

 

Alle vores løsninger bliver udviklet med øje for slutbrugerens oplevelse, i tråd med vores kunders egne forventninger til den endelige løsnings udformning.

GRUNDIG BEHOVSAFKLARING OG ANALYSE

Før vi påbegynder et udviklingsprojekt, stort som lille, foretager vi en grundig behovsafklaring for at præcisere din vision for den pågældende løsning, således at slutresultatet bliver tilfredsstillende for dig.

 

Ved større projekter udfærdiger vi altid en detaljeret kravspecifikation i samarbejde med dig, så alle parter er indforstået med projektets omfang, pris og tidshorisont.

 

Vores mission er at tilbyde bundsolid kode til glade kunder. Dette stiller en række krav til vores forberedelsesproces og vi bestræber os altid på at opnå konsensus på opgaveformuleringen, før vi påbegynder arbejdet således at misforståelser holdes på et minimum.

 

Hos Magentoxperten nære vi dog ingen illusioner om at alle projekter forløber perfekt, derfor har vi indført analyse af kodestruktur ved overtagelse af eksisterende Magento webshop. Dette gør vi for at undgå grimme overraskelser undervejs i et udviklingsforløb.

MANGE ÅRS ERFARING MED MAGENTO UDVIKLING

Vores Magento udviklere har til sammen 40 års erfaring med udviklingsarbejde og hos Magentoxperten har vi foretaget udvikling på mere end 700 forskellige Magento webshops. Vores udviklere har arbejdet med næsten alle tænkelige scenarier og virksomhedstyper og er godt rustede til at hjælpe dig og din virksomhed med at vokse.

advenceret-funkt

AVANCEREDE FUNKTIONER

Vi har bygget abonnementsmoduler, ERP systemer og integrationer helt fra bunden og i højeste kvalitet.

erfarne-udviklere

ERFARNE UDVIKLERE

Tilsammen har vi over 20 år erfaring med Magento webudvikling og kender derfor alle hjørner af Magento.

udvikling

UDVIKLER AF MODULER

Vi udvikler konstant nye moduler, som tilpasses efter behov. Vi har blandt andet udviklet et officielt modul for Epay.

langsigterudikling

LANGSIGTET UDVIKLING

Vi ser altid fremad i vores udvikling og bygger altid et fundament, der giver gode muligheder for skalering.

automatisering

AUTOMATISERING

Vi sørger altid for at automatisere mest muligt, for at effektivisere både jeres, samt vores egen tid.

hastighedsoptimering

HASTIGHEDSOPTIMERING

Hastigheden er altafgørende for din konverteringsoptimering. Derfor hastighedsoptimerer vi altid din løsning.

UDVALGTE REFERENCER

MØD TEAMET

Vi er et ungt internationalt team, der konstant udfordre os selv og følger de nyeste trends indenfor e-handel.

bunde-Gendannet copy
Vi er kun et opkald væk. Ring nu på 60 55 95 70 / 50 50 52 60