Magento SSL certificering

Opnå hurtig sikring af din Magento webshop med HTTPS protokol

Få hurtig Magento SSL certificering

Hos Magentoxperten kan du modtage Magento SSL certificering til din Magento webshop hurtigt og problemfrit. Vi foretager de korrekte 301 redirects, så der ikke går noget galt i dit skifte til en mere sikker kryptering af din Magento webshop.

 

Med et SSL certifikat signalere du til dine kunder og til søgemaskinerne at det er sikkert at benytte din webshop. En SSL certificeret webshop vil gøre brug af en https protokol til at oprette en sikker og krypteret forbindelse mellem din webserver og den besøgendes computer.

 

Med en Magento SSL certificering gør du det dermed muligt for besøgende at verificere, hvorvidt din Magento webshop er hvad den udgiver sig for at være. Dette øger din webshops troværdighed for besøgende, men en sikkerhedscertificering er også noget som giver flere point i bogen hos søgemaskinerne.

 

Hvis din Magento webshop endnu ikke er sikret med HTTPS protokol, er dette noget du kraftigt bør få implementeret. I dag er det nemlig et must for enhver webshop at have HTTPS kryptering. Læs hvordan Google benytter HTTPS til ranking.

magento hastighedsoptimering

MØD TEAMET

Vi er et ungt internationalt team, der konstant udfordre os selv og følger de nyeste trends indenfor e-handel.

bgfooterteam
Vi er kun et opkald væk. Ring nu på 50 50 52 60