Magento 1 eller 2? Hvilken Magento version skal jeg vælge?

magento webshop

21 mar Magento 1 eller 2? Hvilken Magento version skal jeg vælge?

I efteråret 2015 blev Magento 2 endelig lanceret og siden da har vi fået utallige spørgsmål om man skal vælge Magento 1 eller 2 og for ikke at gentage os selv for meget skrev jeg et ekspertblogindlæg på Amino om netop dette emne. Her kommer jeg ind på fordele og ulemper ved de 2 forskellige version samt hvad man skal gøre hvis man fx har en Magento 1 og overvejer at opgradere.

Læs Magento 1 eller 2 ekspertblogindlæg her.

Hvis du søger flere blogindlæg om Magento kan jeg anbefale dig at læse vores ekspertblogindlæg om Magento ehandel på henholdsvis Ivækst.dk og E-conomic’s blogs.

Kristoffer Hjerrild
kontakt@kristoffer-hjerrild.dk

Kristoffer er CEO og har ansvaret for Magentoxperten.dk's operative udvikling.

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar