lamourbox

Romantiske overraskelser for ham, hende og dem

Problemstilling

lamourbox.dk havde ambitiøse tanker om, at blive først og størst i sit felt i Danmark, hvorfor de kom til MagentoXperten. For at kunne opnå deres mål, var vi nødt til at lægge en ambitiøs plan, for at kunne følge med virksomhedens planer, samt det har været nødvendigt at tænke større end aldrig før – Dette er ikke blot en webshop, men en abonnementplatform for sexlegetøj til par – Brugervenlighed samt konvertering har derfor været alfa omega for virksomhedens start på livet – med stor succes! I dag er de bla. kendt fra TV programmet Løvens Hule, hvor de gik hjem med en større investering.

lamour
april-bondage-2019-subscribe-page2

Om L’AMOURBOX

Lamourbox.dk er Skandinavien førende abonnementsplatform for sex- & voksenlegetøj. Konceptet er udviklet til de nysgerrige og inspirationssøgende, der er på udkig efter måder at ”spice” romantikken i hjemmet op, og prøve grænser af, i et tempo som de helt selv bestemmer.

Resultatet

Det er med stor stolthed, at vi kan afsløre, at vi kom i mål med opgaven. Et år efter lancering, var L’AMOURBOX allerede den største spiller på markedet, og takket været MagentoXperten, kan de nu prale med, at være på vej globalt. Virksomhedens vækst har været ustoppelig, siden den første lancering, og det er en sand fornøjelse, at vi til dato er den eneste virksomhed, der har skabt det produkt, der har gjort dem til den største.

box-6subscribe-page

Vil du vide mere?

Magentoxperten har samarbejdet med mere end 700+ virksomheder og er i dag en af Danmarks førende webbureuaer med mere end 6 års erfaring med Magento.

Hvis du ønsker at vide mere om Kundecases er du velkommen til at kontakte os eller se mere herunder om kunden.

Vi er kun et opkald væk. Ring nu på 60 55 95 70 / 50 50 52 60