Webudvikling

De dygtigste Magento udviklere i Danmark

Skalerbar Webudvikling

Med erfaring fra mere end 700 webshop-løsninger har vi kendskab til alle hjørner af Magento og ved i dag, hvordan man får mest ud af Magento. Tilsammen har vi over 40 års erfaring med Magento webudvikling og udvikling af magento webshops vi er derfor nogle af de mest erfarne i Danmark.

 

Vi har bygget flere kendte moduler heriblandt Dinero modul, ePay modul, magento abonnementsmodul, ERP systemer og integrationer helt fra bunden og af højeste kvalitet.

 

Vi ser altid fremad i vores udvikling og bygger altid et fundament, der giver gode muligheder for skalering. Flere af de virksomheder vi har arbejdet med har startet med en mindre Magento løsning og har vokset sig til en større million forretning med specifikke ønsker og setup – Et godt eksempel på Magento’s mulighed for skalering og udviklingspotentiale.

 

Et af mange fokusområder for vores webbureau, er webudvikling og webdesign med høj ROI for vores kunder. Måden vi opnår høj ROI på vores projekter er ved altid at indtænke bl.a. konverteringsoptimering og webshop responstid i vores løsninger. Alt sammen strikket sammen i moderne webdesigns, som er optimeret til mobil og tablet.

adam-mikkel-small
dev-full-width-updated

Et stærkt udviklerteam

Vi har igennem de sidste 6 år arbejdet med mere end 700 forskellige Magento løsninger. Vi har arbejdet med næsten alle tænkelige scenarier og virksomhedstyper.

advenceret-funkt

AVANCEREDE FUNKTIONER

I vores webbureau har vi har bygget abonnementsmoduler, ERP systemer og integrationer helt fra bunden og i højeste kvalitet. Skal vi også udvikle et modul til jer i Magento 1/2?

erfarne-udviklere

ERFARNE UDVIKLERE

Tilsammen har vi over 40 år erfaring med Magento webudvikling og kender derfor alle hjørner af Magento. Vores Magento udviklere har øje for detaljen, samt har evigt fokus på brugervenlighed (UX).

udvikling

UDVIKLER AF MODULER

Vi udvikler konstant nye moduler, som tilpasses efter behov. Vi har blandt andet udviklet et officielt magento abonnementsmodul for Epay.

langsigterudikling

LANGSIGTET UDVIKLING

Vi ser altid fremad i vores udvikling og bygger altid et fundament, der giver gode muligheder for skalering. Vores udvikling tager udgangspunkt i højeste standarder for kodekvalitet og sikkerhed. Læs mere om sikkerhed til Magento webshops.

automatisering

AUTOMATISERING

Vi sørger altid for at automatisere mest muligt på vores magento webshop løsninger. Dette gør vi for at effektivisere både jeres, samt vores egen tid.

hastighedsoptimering

HASTIGHEDSOPTIMERING

Hastigheden er altafgørende for din konverteringsoptimering. Derfor hastighedsoptimerer vi altid din løsning. Læs mere om magento hastighedsoptimering.

UDVALGTE REFERENCER

MØD TEAMET

Vi er et ungt internationalt team, der konstant udfordre os selv og følger de nyeste trends indenfor e-handel.

bgfooterteam
Vi er kun et opkald væk. Ring nu på 60 55 95 70 / 50 50 52 60