Epay Abonnementsmodul til Magento Officiel Partner

Abonnementsprodukter i Magento – Automatisk trækning i ePay

Epay abonnementsmodul

Flere og flere baserer deres forretning på abonnementsaftaler, der sikrer et mere konstant flow end enkeltsalg, og det skal selvfølgelig være lige så nemt at håndtere i din webshop, som havde du en fysisk butik. Ja, med vores nye plugin, er det faktisk nemmere!

Abonnementsprodukter i Magento – Automatisk trækning i ePay

Som noget nyt, har vi i udviklet et plugin til ePay, som giver dig mulighed for at tage imod Epay abonnementsmodul direkte i Magentos CMS-system, uanset om du handler med fysiske produkter (fx blade eller barberskrabere) eller opsætter virtuelle abonnementer til dit community.

Vores abonnementsmodul kan både opsættes på eksisterende løsninger og implementeres i jeres helt nye webshop.

På videoen til højre kan du få en fornemmelse af, hvordan systemet virker.

Officiel ePay partner – Din gateway leverandør

Når I vil tage imod kortbetaling, kan vi varmt anbefale ePay som samarbejdspartner, da vi har arbejdet med deres gateway-system i mange år og meget sjælden oplever problemer. Som officiel ePay partner, opsætter vi jer i ePay-systemet under vores vinger med det rette Epay abonnementsmodul, afhængig af hvilket kort I vil tage imod, og om I har brug for at ændre jeres løsning, kan I henvende jer direkte til os, så sørger vi for resten.

Som officiel partner er vi altid et skridt foran og tester de nyeste opdateringer på vores egne servere, for at sikre dig den bedste løsning uden problemer.

Læs mere om vores abonnementsmodul til Magento her

Kontakt os nu