JT Velo

Cykelsportens nye leverandør af cykler og cykelgrej

JT Velo kontaktede Magentoxperten tilbage i 2015 da man havde et ønske at bygge en b2b platform til deres kunder som både var elegant, brugervenlig og nem. Magentoxperten udviklede herefter den visuelle identitet den dertilhørende platformen.

jtvelo-logo-small
alldevicesjtvelo

Om JT Velo

JT-VELO er en dansk virksomhed som har hovedsæde i Silkeborg. Virksomheden bygger på en passion for cykelsporten som strækker sig mere end 30 år. Jesper Torp, ejer af JT-VELO, har været en aktiv del af dansk cykelsport både som rytter, træner, team-manager, løbsarrangør og meget mere. Denne passion og kærlighed for cykelsporten, kombineret med top-moderne carbon cykler og udstyr gør JT-VELO til et friskt pust som forhandler af blandt andet Racer cykler, rammer, pedaler og tilbehør til B2B markedet.

Resultat

JT-VELO har fået en omfattende B2B platform, som visuelt er indbegrebet af 30 års passion for cykelsporten. Hertil høre design af den visuelle identitet, samt udarbejdelse af et unikt B2B setup – som er gearet til JT-VELOs specifikke behov for fakturering, kundegrupper m.fl.

computer-jtvelo

Vil du vide mere?

Magentoxperten har samarbejdet med mere end 700+ virksomheder og er i dag en af Danmarks førende webbureuaer med mere end 6 års erfaring med Magento.

 

Hvis du ønsker at vide mere om Kundecases er du velkommen til at kontakte os eller se mere herunder om kunden.

Vi er kun et opkald væk. Ring nu på 60 55 95 70 / 50 50 52 60