Magento hastighedsoptimering

Få lynhurtigt webshop med Magentoxperten - Slut med unødigt tab af kunder

Hastighedsoptimering giver flere konverteringer

Vi kender det fra vores egen adfærd på nettet, en langsom hjemmeside er spild af vores tid og vi finder hurtigt frem til alternative sider, som tilbyder samme produkttyper og services som vi efterspørger.

 

Lange loade tider er dræbende for omsætning og konverteringer på enhver Magento webshop. Undgå at dine kunder går et andet sted hen og bruger deres penge, grundet for langsom webshop.

 

Hos Magentoxperten tilbyder vi omfattende hastighedsoptimering af magento webshop. Vi kan blandt andet tilbyde forbedring af din webshops kodestruktur så den er nemmere at læse, komprimering af kode, billeder m.v. samt opgradering af serverkapacitet.

magento hastighedsoptimering
Vi er kun et opkald væk. Ring nu på 50 50 52 60

Langsom webshop resulterer i dårlig ranking

En hurtig hjemmeside eller webshop udgør en af kerneopgaverne forbundet med søgemaskineoptimering og sikre en høj brugervenlighed på sitet.

 

En langsom hjemmeside eller Magento webshop, har en direkte negativ effekt på placeringer i søgeresultaterne.

 

Googles fremmeste mission er at levere relevant og sikkert indhold til sine brugere – hurtigt. Hvis Google observere hurtigt frafald for besøgende på en webshop eller for lange loade tider, vil siden blive nedprioriteret.

 

Ud fra googles retningslinjer skal en hjemmeside helst kunne tilgås på under 2 sekunder, så hvis du oplever at din webshop tager længere tid, så er det på tide at handle.

 

Kontakt Magentoxperten i dag for et uforpligtende tilbud på hastighedsoptimering af din Magento webshop.

MØD TEAMET

Vi er et ungt internationalt team, der konstant udfordre os selv og følger de nyeste trends indenfor e-handel.

bgfooterteam
Vi er kun et opkald væk. Ring nu på 50 50 52 60