GPris

Grænsehandlens nye frække dreng - Drive-In grænsebutik

Grænsehandlens nye frække dreng

Gpris ønskede en stærk online portal hvor man nemt kan bestille sine grænsevare og herefter hente det i en Drive-In. Man indgik et samarbejde med Magentoxperten, for at udvikle en løsning som nemt byggede bro mellem den online platform og GPris butikken. En løsning som har gjort at Gpris i dag er en stærk spiller på sit marked.

gpris-logo-small
gpris-all-of-the-devices

Om Gpris

Gpris åbnede i 2012 men konceptet var undervejs i flere år og er i dag en af de stærkeste online grænsebutikker med afhentning. Konceptet er inspireret fra Frankrig og er i dag blevet en del af “Priss” koncernen som er den anden største grænsekæde.

Resultat

Vi har siden 2012 benyttet Magentoxperten.dk til vores webshop Priss.dk, Gpris.dk, der er en online grænsebutik med dagligvarer. Det har været en fornøjelse at samarbejde med dem, da de siden starten har været professionelle og gode til at komme med forslag, når vi har henvendt os med spørgsmål. Derudover har de stået for vores online markedsføring som bla. har bestået af Adwords, SEO, Facebook, Google+, Affliate mv. Magentoxperten.dk kan anbefales og vi ser frem til et tæt samarbejde mange år ud i fremtiden.

Web Manager, Priss, Allan Filbert

priss-allan
studio-macbook-gpris

Vil du vide mere?

Magentoxperten har samarbejdet med mere end 700+ virksomheder og er i dag en af Danmarks førende webbureuaer med mere end 6 års erfaring med Magento.

 

Hvis du ønsker at vide mere om Kundecases er du velkommen til at kontakte os eller se mere herunder om kunden.

Vi er kun et opkald væk. Ring nu på 60 55 95 70 / 50 50 52 60