Gingerorganic

Banebrydende Abonnementskoncept på Hygiejne produkter

Banebrydende Abonnementskoncept på Hygiejne produkter

Gingerorganic.dk kontaktede Magentoxperten, da man havde et ønske om at bygge et abonnementskoncept på hygiejne produkter. Magentoxperten og Gingerorganic indgik i et sparringsforløb, da der var usikkerhed om hvordan abonnementskonceptet skulle udarte sig, både visuelt og funktionelt. Magentoxperten udviklede konceptet og foretog herefter implementering af den unikke abonnementsløsning.

ginger-logo
gingerorganic-alldevices

Om GingerOrganic

GingerOrganic.dk er en virksomhed i kraftig vækst, som tilbyder 100% økologiske og miljøvenlige hygiejneprodukter til kvinder.  Virksomheden blev stiftet med et ønske om en kemikaliefri livsstil. I dag findes Gingerorganic produktserien i de fleste danske supermarkeder heriblandt Føtex, Irma, Kvickly, Rema og mange flere. Her kan man nemt og bekvemt købe de miljøvelinge hygiejne produkter. Derudover findes Gingerorganic også i Skandinavian, herunder Norge og Sverige.

Resultat

Magentoxperten har udviklet et abonnementsmodul til GingerOrganic, som har gjort det muligt for dem at tilbyde abonnementsbaserede løsninger til deres kunder. Modulet giver kunderne medbestemmelse over deres abonnement, da man som kunde selv kan administrerer sit abonnement, herunder ændre betalingskortoplysning, frekvens og produkter i abonnementet. Generelt set har GingerOrganic modtaget et sofistikeret abonnementsmodul som kan samarbejde med de gængse betalingsgateways som anvendes med Magento.

ginger-organic-summarize

Vil du vide mere?

Magentoxperten har samarbejdet med mere end 700+ virksomheder og er i dag en af Danmarks førende webbureuaer med mere end 6 års erfaring med Magento.

 

Hvis du ønsker at vide mere om Kundecases er du velkommen til at kontakte os eller se mere herunder om kunden.

Vi er kun et opkald væk. Ring nu på 60 55 95 70 / 50 50 52 60