Finderskeepers

Nytænkende platform for upcoming designere

Nytænkende platform for upcoming designere

Finderskeepers kontaktede Magentoxperten, da man havde et ønske om at bygge en platform til upcoming designere. Visionen for platformen var at skabe et sted, hvor talenter inden for design kunne etablerer sig og deltage på Finderskeepers markeder, rundt om i Danmark. Magentoxperten.dk designede og udviklede hele Magento løsningen som i dag er en af Danmarks største markedspladser indenfor design og mode.

Finderskeepers logo
all of the devices size finderskeepers

Om Finderkeepers

Finderskeepers startede tilbage i 2011. I dag er det en platform for upcoming design, af og til designere og designentusiaster. Virksomheden hjælper små og nye design talenter med at få hul igennem via deres markeder, som findes i både Aarhus og København.

Finderskeepers – Platform giver muligheder for vækst

Magentoxperten har udviklet hele platformen til Finderskeepers, som har gjort det muligt for dem at tilbyde design interesserede et godt overblik over kommende events men samtidig med mulighed for at upcoming designere kan sælge deres værker.

finderskeepers-computer size down

Vil du vide mere?

Magentoxperten har samarbejdet med mere end 700+ virksomheder og er i dag en af Danmarks førende webbureuaer med mere end 6 års erfaring med Magento.

 

Hvis du ønsker at vide mere om Kundecases er du velkommen til at kontakte os eller se mere herunder om kunden.

Vi er kun et opkald væk. Ring nu på 60 55 95 70 / 50 50 52 60