binary

14 jul Ferietid er udviklingstid

Sommeren er for alvor kommet til Danmark, og vores dejlige kontor på Nørrebrogade i Aarhus, hvor vi normalt sidder 5-6 personer personer og hygger os med design og kodning, står næsten goldt og forladt. Kun de sejeste er på vagt i sommerheden, og med forstærkning fra øst, kan vi lige holde skansen.

Er det nu, du skal starte din nye shop? Ja, hvorfor ikke! Der er så mange andre ting end kodning, der skal ordnes, når du skal i gang, og med 80% af kunderne på overarbejde eller i feriemode, er det faktisk nu, vi har aller bedst tid til at hjælpe dig i gang.

Og så er der lige kommet en opgradering af Magento til 1.9.2, som vi klart vil anbefale alle at få opgraderet til pga. nogle vigtige sikkerhedsopdateringer, der ellers kan lægge din shop ned i timevis og koste mange penge.


Derudover har vi en rigtig glædelig nyhed til abonnementsfolket: Automatisk fakturering og hævning via vores udvidede ePay modul. Dette gør det nemt at ruge Magento til fx medlemskaber og andre virtuelle produkter, hvor du ikke behøver sende produkter ud til kunderne.

Med den nye udvidelse vil rigtig mange kunder komme til at spare en del tid i ordrebehandlingsprocessen, og som en ekstra sommerbonus har vi opdateret alle eksisterende abonnementskunder med den nyeste modulversion uden beregning.

Kristoffer Hjerrild
kontakt@kristoffer-hjerrild.dk

Kristoffer er CEO og har ansvaret for Magentoxperten.dk's operative udvikling.

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar