Drachmann Interiør

Skandinavisk interiør til B2B og B2C

Skandinavisk interiør til B2B og B2C

Drachmann Interiør er en dansk virksomhed som har fået udviklet en kombineret B2B og B2C webshopløsning hos Magentoxperten, med fokus på at ramme private forbrugere og forhandlere. I den forbindelse har Magentoxperten udarbejdet det visuelle udtryk og brand, samt stået for udvikling af avancerede magento-funktioner.

drachmann-logo copy
drachmann all of the devices size

Om Drachmann-Interior

Drachmann Interiør blev etableret i 2014. Hos Drachmann Interiør finder du unikke møbler og accessoires til dit hjem. Drachmann Interiør designer og producerer deres egen linje af møbler, tekstiler og keramik som kombineres med håndplukkede designs fra danske og udenlandske designere.

Drachmann – Interiør anno 2017

Drachmann Interiør har siden åbningen udviklet sig til at være en unik interiør løsning med flere avancerede funktioner, på en fuldt responsive magento platform. Platformen tillader Drachmann Interiør at skalerer deres virksomhed og koncept til flere lande.

drachmann-down size

Vil du vide mere?

Magentoxperten har samarbejdet med mere end 700+ virksomheder og er i dag en af Danmarks førende webbureuaer med mere end 6 års erfaring med Magento.

 

Hvis du ønsker at vide mere om Kundecases er du velkommen til at kontakte os eller se mere herunder om kunden.

Vi er kun et opkald væk. Ring nu på 60 55 95 70 / 50 50 52 60