Babyhome

Et univers af babyudstyr, børnetøj og legetøj

Problemstilling

Babyhome.dk valgte Magentoxperten da man søgte en stabil partner som løbende kunne være med til at videreudvikle deres univers. Magentoxperten har efterfølgende udviklet flere avancerede moduler, som har gjort at Babyhome fremstår som en af de mest brugervenlige webshops indenfor sin branche og i dag har en meget høj konverteringsrate.

babyhome-logo
main-section

Om Babyhome

Babyhome.dk er et online slaraffenland for børnetøj, -udstyr og legetøj. Med fysisk butik i Esbjerg og en solid Magento-platform, kan Babyhome nå ud til både fysiske såvel som digitale kundegrupper. I dag anses Babyhome som blandt top 3 inden for salg af online børnetøj, -udstyr og -legetøj i Danmark.

Resultatet

Babyhome.dk er blevet en stadigt større og mere dominerende spiller på markedet for børnetøj, -udstyr og -legetøj i 2016, efter Magentoxperten implementerede flere optimeringstiltag på babyhome.dk, som har gjort det nemmere at handle i babyhomes online butik. Dertil er løsningerne designet med et gennemgribende fokus på konvertinger.

studio-macbook-babyhome

Vil du vide mere?

Magentoxperten har samarbejdet med mere end 700+ virksomheder og er i dag en af Danmarks førende webbureuaer med mere end 6 års erfaring med Magento.

 

Hvis du ønsker at vide mere om Kundecases er du velkommen til at kontakte os eller se mere herunder om kunden.

Vi er kun et opkald væk. Ring nu på 60 55 95 70 / 50 50 52 60