Skærmbillede 2015-06-19 kl. 15.33.10

19 jun API integration Dinero og Magento

For nyligt offentliggjorde Dinero at de åbner døren på klem for API adgang og det fik os straks ud af vagten og påbegyndte udviklingen af API forbindelse mellem Magento og Dinero da vi ved der sidder mange Dinero brugere derude som har efterspurgt dette. Vi er allerede langt i processen og påbegynder tests på vores egne webshops.

Hvis du skulle være i tvivl om hvad en API(application programming interface

) forbindelse er kan det nok forklares bedst med eksempler. Fx snakker man ofte om at man laver en forbindelse af data fra 2 systemer. Dette kunne fx være at forbinde økonomisystem, lagersystem, betalingssystem med din webshop således at de poster der generes i din webshop bliver sendt korrekt og automatisk videre.

Her er den mere tekniske beskrivelse fra vores programmør Lukas Jankauska:

Dinero bruger REST baseret API, som er relativt godt at bruge med Magento og / eller andre PHP-applikationer. Vores integration bruger PHP cURL til at kommunikere med API, som giver alle de værktøjer, der er nødvendige for en vellykket integration.

Dinero gør tilladelsen via POST header og funktionalitet anmodning i POST body. Da cURL er meget fleksibel og kan defineres til at sende enhver form for overskrifter, du ønsker med dine egne data interagere med API er ret let og ligetil. Men ved hjælp af standardindstillingerne for cURL adgang SSL certificerede tjenester vil du få en SSL verifikation fejl.

For at løse, at der er to muligheder: deaktivere SSL verificering på cURL der er farligt (medmindre du tester), da det kan introducere nye sårbarheder til systemet. Anden, og den rigtige: hente CA certifikat web service og fastgør den til den cURL instans. Når det kommer til e-butikker sikkerheden er meget vigtigt, så vi, os selv, ikke skære nogen hjørner, og vi anbefaler ikke nogen andre til at gøre det så godt.

På nuværende tidspunkt er Dinero’s API stadig meget begrænset, når det kommer til funktionalitet. Dog har Dinero oplyst at de udvikler deres API aktivt for at tilføje al den funktionalitet, som kunderne måtte ønske. Vi er klar til at udvide vores Magento Dinero API integration, så snart de gør det.

Hvis du ønsker at vide mere eller ønsker forbindelse til mellem Magento og Dinero er du velkommen til at sende os en mail på kontakt@magentoxperten.dk

Kristoffer Hjerrild
kontakt@kristoffer-hjerrild.dk

Kristoffer er CEO og har ansvaret for Magentoxperten.dk's operative udvikling.

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar