mxblog

17 apr 3 nyttige tips til den nye webshop

1) Udarbejd en realistisk plan for din nye webshop. Det kræver meget forarbejde at starte en webshop, da der er mange faktorer, som skal tages hensyn til. Er ideen holdbar? Er der plads til en ny spiller på markedet? Hvordan er efterspørgsel efter produktet som man gerne vil udbyde? Hvilken segment vil man gerne rette sin virksomhed imod? – og en masse andre spørgsmål.

 

2) Vær rigtig godt forberedt! Har du overvejet alle scenarier/muligheder for din webshop. Der er desværre en del som tager til kundemøde med et e-handelsfirma, hvor de endnu ikke har fundet ud af de mest hyppige udfordringer. Det tegner derfor allerede på en dårlig start, da det indikere at der endnu ikke er blevet brugt nok ressourcer på projektet – så gør dit forarbejde grundigt.

 

3) Differere din forretning! Find ud af hvilken årsag, der skulle være til at dine kunder vælger din forretning frem for dine konkurrenter. Når først man lærer sine fordele samt ulemper, lærer man også at drage nytte af det, så man kan optimere sin forretning. Differentieringen kan både være kvalitet, pris, segment, udvikling af produkt mm – det gælder om at tænke ud af boksen.

Kristoffer Hjerrild
kontakt@kristoffer-hjerrild.dk

Kristoffer er CEO og har ansvaret for Magentoxperten.dk's operative udvikling.

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar